Rejsebetingelser

Det er vigtigt at vide, at ordet “rejsebetingelser”  hedder “AGB” (Allgemeine Geschäftsbedingungen) på tysk.

REJSERFRAHAMBORG.COM er en platform til at bestille rejser via en tysk rejseformidler. Rejseformidleren er

Travianet GmbH
Stadtfeldstraße 16
D-94469 Deggendorf.

Når I booker en rejse via REJSERFRAHAMBORG.COM opstår den juridiske aftale (rejsekontrakten) mellem det tyske rejseselskab og dig. Det er derfor deres generelle forretningsbetingelser der gælder. I Tyskland er det typisk, at man har en kontrakt ang. en retshandling, f.eks. når man køber en bil får man en købskontrakt som indeholder alle individuelle oplysninger. Det kunne f.eks. være bilens udstyr osv. Alle betingelserne for bilkøbet er formulerede i forretningsbetingelser. Forretningsbetingelser kaldes i Tyskland for en ”AGB”. 

Når I booker en rejse med en tysk rejsearrangør, skal I acceptere disse forretningsbetingelser. Det er derfor vigtigt, at I læser disse forretningsbetingelser igennem, så I ved hvad du skal gøre ved f.eks. sygdom før afrejse osv.

I kan også se deres AGB ’er her. Du kan eventuelt bruge Google Translate. 

Din booking på vores hjemmeside er juridisk bindende så snart du har købt rejsen. Så det er vigtigt at du tjekker og er sikker på alle detaljer inden du klikker på accept. I enkelte tilfælde og ved nogle få bureauer kan der være en gratis afbestilling i nogle timer. Det er dog meget sjældent. 

Hver enkelt rejsearrangør, som I kan rejse med via REJSERFRAHAMBORG.COM har efter tysk lov deres egne AGB ’er.
Disse AGB ’er indeholder f.eks. regler vedrørende afbrydelse af rejser

  • ∙ Afbestilling af rejser

  • ∙ Sygdom før afrejse

  • ∙ Rejseforsikring

  • ∙ Force majore

  • ∙ Hæftelse ved skader

  • ∙ Databeskyttelse

Normalt skal I ved bestilling betale mellen 20 til 40 %  af rejsens pris afhængig af rejsebureau (afrundet op til nærmeste EURO). Hvis betalingen foregår via kontooverførsel, vil I inden 7 dage modtage en rejseaftale hvori IBAN samt BIC/SWIFT koder fremgår, som I skal bruge for at lave en udenlandsk overførsel. 
Hvis I også vælger at betale restbeløbet via kontooverførsel, så anbefales det at I betaler en uge før sidste rettidige betalingsdato (normalt 30 dage før afrejse – dvs. betal 37 dage før afrejse).

Hvis I betaler med VISAkort hæver rejseselskabet selv restbeløbet 30 dage før afrejse. Det vil være en fordel at tjekke jeres kontoudtog, så I er sikre på at betalingen er sket.

VISAkorthævningen kan først ses på jeres kontoudtog ca. 25 dage før afrejse.

Forhør eventuelt jeres bank om, hvordan I foretager en overførsel til en udenlandsk bankkonto; alternativt kan I bede banken om at betale beløbet. Dette kræver normalt et gebyr, forvent et gebyr på omkring 200 DKK for denne service.